Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Elektrische-Terrasverwarmer.jpg

Elektrische Heater

Gas%20Heater.jpg

Gas Heater

terrasverwarmer / terrasheater infrarood basic

€ 14,50

Patioheater

€ 30,00

Hete lucht kanon op gas

€ 30,00

Hete lucht kachel 2,2kW

€ 19,50

terrasverwarmer / terrasheater infrarood deluxe 2000W

€ 30,00

Elektrische Verwarming met ventilator

€ 20,00

Gasfles 5 KG

Prijs op aanvraag.

Hete lucht kachel 3kW

€ 21,50

Loungeheater / terrasverwarmer

€ 32,50

terrasverwarmer / terrasheater infrarood deluxe 1500W

€ 25,00

Verwarming

Terrasverwarming huren bij Jumpa

Bij Jumpa kunt u ook terecht voor het huren van verwarming zoals terrasverwarming, patio heaters, flame heaters, hete lucht kanon en infrarood stralers. U heeft daarbij de keuze tussen verwarming op gas of op elektriciteit. De verwarming is ideaal voor onder een tent of op een terras te gebruiken. Terrasverwarmers zorgen ervoor dat u en uw gezelschap geen last zullen hebben van de dalende temperatuur tijdens een zomerse avond. Wanneer u gezellig met vrienden, kennissen of familie in de tuin zit, is het wel zo fijn als u zelf kunt bepalen wanneer de avond beëindigd wordt. De kou mag geen roet in het eten gooien. Door terrasverwarmers te huren weet u zeker dat u en uw gasten geen last zullen hebben van de kou. Voor het huren van een terrasverwarming bent u bij Jumpa aan het juiste adres.

 

Bij Jumpa kunt u verwarming huren. Wij verhuren diverse typen verwarming. Infrarood, halogeen, hetelucht en verwarming op gas of elektriciteit. Per situatie dient gekeken te worden welke verwarming het meest effectief is waarna de inzet bepaald kan worden.  De terrasverwarmers, patio heaters, en hete lucht kanonnen beschikken bovendien over verschillende standen, zodat u de temperatuur kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen. En het mooiste is dat de verwarming in vrijwel alle mogelijke hoeken van uw tuin geplaatst kan worden. De terrasverwarming op gas kan uiteraard overal geplaatst worden omdat deze geen last heeft van een stroomkabel. Uiteraard zijn de verwarmers absoluut veilig. U hoeft geen expert van de apparaten te zijn om ermee te kunnen werken. Desgewenst geven wij u een uitleg van de werking van de apparaten, dit is zeer eenvoudig.

 

Over het gebruik van de terrasverwarming hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij informeren u van te voren over de mogelijkheden van de terrasverwarming. Voor de perfecte terrasverarming voor uw feestelijke gelegenheid kunt u hier meer lezen en uiteraard kan Jumpa u hierover adviseren.

 

Indien gewenst komen wij de terrasverwarmers, patio heaters of hete lucht kanonnen op de door u gekozen plaats en tijd bezorgen. Bovendien komen wij de terrasverwarmers, patio heaters of hete lucht kanonnen dan ook na afloop weer op de feestbestemming ophalen. Heeft u interesse in het huren van een terrasverwarming?

 

Op dit moment is afhalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van de springkussens. Ook zetten wij de terrasverwarmers, patio heaters of hete lucht kanonnen gebruiksklaar voor u neer en na afloop van het feest halen wij deze ook voor u op. Dit is voor u weer een zorg minder. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten verbonden. Hier vindt u informatie over deze kosten.

Wij bezorgen terrasverwarmers, patio heaters of hete lucht kanonnen binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

 

Wilt u ook een geslaagd evenement? Bekijk ons assortiment heaters en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

 

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl

 

Verwarming Terrasverwarmer Terrasverwarming Patioheater Patio Heater gasheater  Hete lucht kanon Infrarood Halogeen Kachel huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht