Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Jumpa! Feestservice

Naast het leveren van verschillende artikelen ten behoeve van feesten en evenementen kunt u Jumpa ook nauwer betrekken bij hetgeen u wilt organiseren. Wij werken samen met branchegenoten (cateraars, artiesten en evenementenbureaus). Hierdoor zijn de mogelijkheden endeloos! Wij denken met u mee, regelen wat u geregeld wilt hebben en dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging! Wij richten de locatie in op een passende wijze op elke gewenste plaats. Partytenten klein, groot, geschakeld? Wij zorgen op een eenvoudige manier (dus zonder enorme kosten) voor een sfeervol onderkomen.

Daarnaast zorgen wij voor alle attributen, zoals beeld- en geluidapparatuur, stoelen, banken, sta-tafels en buffetten. De aard van de bijeenkomst bepaald de aankleding. Dit varieert van een eenvoudige opstelling tot een feestelijke aankleding met ballonnendecoraties, feestverlichting en skydancers.

Jumpa streeft er naar evenementen / bijeenkomsten / feesten goed georganiseerd en betaalbaar mogelijk te maken met een service van uitstekende kwaliteit en oog voor de kosten. Daarbij kiezen wij voor produkten van bewezen professionele kwaliteit die qua functionaliteit, veiligheid, hygiëne en presentatie aan alle eisen voldoen zonder overbodige franje. U wilt een bijeenkomst organiseren die op rolletjes loopt en aan de verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft. Wij willen dat ook! Maak uw wensen kenbaar!