Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Algemeen

Op dit moment is ophalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van het materiaal. Ook zetten wij de springkussens en tenten voor u op. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten verbonden.
Voor de opblaasfiguren en blikvangers geldt één tarief voor de service van het opzetten, neerlaten en oprollen. Nú €12 !!

Voor de springkussens geldt één tarief voor de service van het opzetten, neerlaten en oprollen. Nú €15 !!

De bezorg kosten zijn €0,42 per kilometer inclusief BTW (€0,35 exclusief BTW). Gerekend wordt vanaf postcode 2993PN. De afstand moeten wij 4x afleggen. Er geldt een minimumbedrag van €15,- voor de bezorgkosten.

Bezorg gebied Jumpa

De onderstaande plaatsen rekenen wij tot ons bezorg gebied. Staat uw locatie er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht.

FeestTenten:

Kosten opzetten en afbreken:

PVC TENT 3 x 4m €40,-
PVC TENT 4 x 4m €40,-
PVC TENT 6 x 3m €50,-
PVC TENT 6 x 4m €50,-
PVC TENT 8 x 4m €60,-
PVC TENT 10 x5m €100,-

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Contact bij voorkeur via ons contactformulier. U ontvangt een reactie binnen 36 uur (dezelfde dag of de dag erna). Een kort bericht met uw naam, telefoonnummer, woonplaats en waar u interesse in heeft is voldoende.

Ons assortiment ontwikkelt zich voortdurend. Staat het artikel wat u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op, wij helpen u verder.

De berekende huurperiode is in overleg en afhankelijk van het artikel. Het streven is om alleen het daadwerkelijk kunnen gebruiken van het gehuurde in rekening te brengen. Dit houdt tevens in dat wij er naar streven het gehuurde na gebruik zo spoedig mogelijk op te halen zodat het u niet in de weg ligt.

In de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart kan er een wintertarief gelden voor springkussens, tenten, bezorgen en de service voor opzetten en afbreken. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden en geldt in deze maanden bij temperaturen onder de 15 ? (richtlijn Arbeidsinspectie), harde wind, regen en/of gladheid. De toeslag bedraagt 40% van het (huur)bedrag met een minimum van €15,-. Dit geldt per dienst/artikel die onder het wintertarief valt. Bij slecht weer is de kans groot dat er ook schoonmaakkosten á €25 per artikel in rekening gebracht moeten worden. Uiteraard bespreken wij dit allemaal van te voren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het wintertarief en de schoonmaakkosten berekenen wij door om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Deze kosten worden regelmatig geëvalueerd en getoetst aan de daadwerkelijke kosten zodat het doorberekenen in alle redelijkheid en billijkheid gebeurt.

Een feest organiseren doe je zo!

Organiseren van een feest

Checklist feestbenodigdheden

Verhuurvoorwaarden

Om een optimale service te kunnen bieden en de samenwerking tussen Jumpa en de huurder soepel te laten verlopen zijn er voor de duidelijkheid voorwaarden opgesteld waar Jumpa en huurder zich aan dienen te houden. Op iedere verhuur zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze verhuurvoorwaarden zijn beschikbaar in onderstaande PDF.

Mocht u nog vragen hebben over deze verhuurvoorwaarden, neem dan contact op door te bellen met telefoon 0103400443 / mobiel: 0630545643 of stuur een e-mail naar info@jumpa.nl

Springkussen / luchtkussen

Organiseert u een kinderfeest of evenement waar veel kinderen aanwezig zijn? Een springkussen zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast staat het ook nog eens mooi als eyecatcher. De springkussens zijn te huur voor zowel binnen als buitengebruik en in veel verschillende vormen, maten, thema’s en kleuren.

Op dit moment is ophalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van het materiaal. Ook zetten wij de springkussens voor u op. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten verbonden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Meer informatie over het huren van een springkussen

Opblaasfiguren

Het is een speciale gelegenheid en iedereen mag het weten! Of het nou een geboorte, verjaardag of jubileum is, het mag gevierd worden! En hoe laat je duidelijk zien dat er iets speciaals aan de hand is? Het antwoord is duidelijk: Met opblaasfiguren van Jumpa!

Opblaasattracties

Ten opzichte van springkussens betekenen opblaas attracties gevarieerder spelen en beleven!. Door afwisseling blijven de kinderen langer bezig met de speelactiviteiten. Rennen en klimmen, klauteren of glijden, voetballen of gewoon op een vette hindernisbaan spelen, het kan allemaal!

Sport en spel attracties

Bewegen is gezond en op een feest moet er wat te beleven zijn. Genoeg redenen om sport- en spel attracties voor uw evenement te overwegen. jumpa! biedt een uitgebreid assortiment sport- en spelartikelen van zeer degelijke kwaliteit voor jong en oud.

Feesttenten

Een partytent is het ideale middel om een feest te laten slagen ongeacht het weer. Regen of felle zon mogen de pret niet drukken! Bij Jumpa! vindt u naast een uitgebreid assortiment tenten ook de feestbenodigdheden die van pas kunnen komen. Denk aan feestverlichting, tafels, stoelen, glaswerk, heaters etc. Wij hebben alles in huis om uw feest compleet te maken!

Heaters

Met Jumpa zit u er warmpjes bij. Voor het verwarmen van tenten of om langer buiten te kunnen verblijven tijdens onbewolkte avonden biedt mobiele verwarming uitkomst. Jumpa! biedt een uitgebreid assortiment verwarmingsmogelijkheden wat varieert in gas, elektrisch en capaciteit. Meer informatie over heaters vindt u

en/of neem contact met ons op voor informatie.

Eten en drinken

Bij Jumpa! kunt u ook servies, bestek, buffet artikelen en keukenapparatuur huren voor een smakelijk feest! U heeft een ruime keuze aan warm houd mogelijkheden, serveerschalen, bereidingsapparatuur en funfood zoals popcorn en suikerspin.

Meubilair

Meer bezoek dan dat er meubilair is? Maak het uzelf gemakkelijk en huur party meubilair zodat er voor al uw gasten voldoende gelegenheid is om te zitten en te kunnen genieten. Onze party tafels & stoelen zijn heel degelijk en comfortabel. U kunt desgewenst de tafels en stoelen mooi aankleden door bijhorende, stijlvolle hoezen of tafellakens mee te huren. Dit zorgt voor een gezellige sfeer, bijvoorbeeld in uw partytent.

Facilitair materiaal (Garderobe / Decoratie / Afzetmateriaal / Afval)

Een goed feest vraagt om de juiste voorzieningen. Als u meer mensen te gast heeft dan gebruikelijk zullen de aanwezige facilitaire voorzieningen zoals kapstok, afvalbakken etc. al snel niet voldoen. Of u nu een groot feest geeft in een tent of zaal, of een intiemer zitje bij u thuis organiseert: uw inrichting is bij ons te huur. Diverse soorten professionele voorzieningen en meubilair zorgen ervoor dat u uw feestgelegenheid naar eigen wens en smaak kunt in richten, zonder zelf de dure uitgaven te hoeven doen. Bekijk ons assortiment en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

 Geluid en licht

Jumpa verhuurt een uitgebreid scala aan licht en geluidsapparatuur voor diverse doeleinden. Mobiel geluid, actieve speakers voor huiskamer- of tuinfeest en complete P.A. installaties inclusief verlichting zijn allemaal voor handen.

Op de website staan de meest gebruiksvriendelijke producten. Voor uitgebreidere mogelijkheden verzoeken wij u contact met ons op te nemen om de opties te bespreken.

Elektra

Jumpa is een verhuurbedrijf die met u meedenkt. Zo adviseren wij u ook te kijken naar de stroomvoorziening die zwaarder belast wordt dan normaal. U kunt voor een soepel verloop van uw evenement bij ons dan ook (tijdelijke) stroomvoorziening en stroomaccessoires huren zoals aggregaten, kabels en verdeelkasten. Voor meer informatie over stroomvoorziening