Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Glijbaan.jpg

Glijbaan

Kinderattracties.jpg

Kinderattracties

stormbaan-2.jpg

Stormbaan

Waterglijbaan Jungle

€ 95,00

Stormbaan 1 deel van 7 meter

€ 125,00

Stormbaan 2 delen van totaal 14 meter

€ 225,00

Stormbaan 3 delen van totaal 21 meter

€ 325,00

Stormbaan Mega Run Kasteel van totaal 46,5 meter

€ 950,00

Rodeostier trekrodeo

€ 105,00

Opblaasbare Kruiptunnel

€ 150,00

Opblaasattracties

Opblaasattractie huren bij Jumpa

Een opblaas attractie huren zoals een mega stormbaan of water glijbaan? Dat doet u natuurlijk bij Jumpa, het party verhuurbedrijf voor Barendrecht, Rotterdam en omgeving. Wij zijn de specialist als u een opblaas attractie wilt huren voor uw feest of evenement. Wij hebben de kennis en de ervaring met opblaasattracties om u optimaal van dienst te zijn. Dat ziet u terug in ons aanbod van opblaasattracties en onze dienstverlening.

 

 

Wilt u een groot evenement nog boeiender maken voor uw bezoekers? Dan bent u bij attractieverhuur van Jumpa aan het juiste adres. Wij verhuren zowel spannende als leuke attracties waaraan uw bezoekers zelf deel kunnen nemen. Door een keuze te maken uit ons aanbod aan attractieverhuur, weet u zeker dat uw bezoekers, jong en oud, zich niet zullen vervelen tijdens een bezoek aan uw evenement.

 

 

In de attractieverhuur van Jumpa vindt u alleen veilige attracties. U wilt tenslotte wel dat uw bezoekers een onvergetelijke dag hebben, nare ongelukken horen daar uiteraard niet bij. Daarom streeft Jumpa ernaar dat de materialen voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. Wij staan garant voor topkwaliteit en hanteren daarbij aantrekkelijke prijzen. Niet alleen kunt u ons inschakelen als u een opblaas attractie wilt huren voor een feest in Barendrecht, Rotterdam en omgeving, of een van onze andere producten, wij assisteren ook bij de op- en afbouw van de opblaasattracties. Wij hebben een gevarieerd assortiment opblaasattracties die tot de top in hun segment horen. Jumpa zorgt ervoor dat iedere opdracht naar volle tevredenheid wordt afgerond en dat iedere opblaas attractie op het afgesproken tijdstip bij u wordt bezorgd. Daardoor zijn we een gereputeerde speler in de partyverhuur branche. Voor mensen die een opblaas attractie willen huren voor een feest in Barendrecht, Rotterdam en omgeving zijn wij het adres.

 

 

Met ons ruime huur aanbod van opblaas attracties die geschikt zijn voor binnen en buiten kunt u veel variëren bij het organiseren van activiteiten. Opblaas attracties zijn er te kust en te keur. Een opblaas attractie, zoals een opblaas Abraham of Sarah, een survivalbaan, een waterglijbaan, een stormbaan of een Pannaveld, spreekt tot de verbeelding. We hebben opblaas attracties in de vorm van een bescheiden voetbal schietschijf tot een enorme stormbaan van ruim 46 meter lang. U kunt onze opblaas attracties ook gebruiken als onderdeel van uw zeskamp. Naast onze leuke en bijzondere opblaas attracties huurt u bij ons ook diverse luchtkussens of springkussens. Test op een leuke toegankelijke manier de creativiteit, behendigheid en het uithoudingsvermogen van de bezoekers!

 

Op dit moment is afhalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van de opblaasattracties. Ook zetten wij de opblaasattracties gebruiksklaar voor u neer en na afloop van het feest rollen wij deze ook voor u op. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten verbonden. Hier vindt u informatie over deze kosten.

 

 

Wij bezorgen springkussens binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

 

Wilt u ook een geslaagd evenement? Bekijk ons assortiment opblaasattracties en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

 

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl

 

Opblaasattractie mega stormbaan water glijbaan pannaveld kruiptunnel huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht