Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

zzzz blikvanger sarah en abraham  origineel.jpg

Verjaardag

Geboorte.jpg

Geboorte

opblaasfiguur-champagnefles-1.jpg

Jubileum

opblaasfiguur-bruidspaar.jpg

Speciale gebeurtenis

blikvanger kerstman 5m.jpg

Feestdagen

opblaasfiguren-blikvanger-grote-ronde-boog-geel-met-wit.jpg

Overig thema

Sarah Origineel 2,8M

€ 47,50

Abraham Origineel 2,8M

€ 47,50

Baby Boy Standaard Opblaasfiguur Blauwe Speen

€ 45,00

Baby Girl

€ 40,00

Baby Getint

€ 40,00

Ooievaar

€ 25,00

Verkeersbord Leeftijd 3M

€ 50,00

Ballonnenboog

Prijs op aanvraag

Sneeuwpop

€ 25,00

Trouwboog

€ 25,00

Trouwstel

€ 45,00

Voetbal oranje

€ 35,00

Champagnefles

€ 65,00

Sarah Origineel 3,5M

€ 60,00

Sarah Getint 2,8M

€ 47,50

Sarah Origineel 4,5M

€ 75,00

Sarah Origineel 2,2M

€ 37,50

Abraham Origineel 3,5M

€ 60,00

Abraham Origineel 4,5M

€ 75,00

Abraham Getint 2,8M

€ 47,50

Abraham Origineel 2,2M

€ 37,50

Opblaasfiguren

Opblaasfiguren en Blikvangers huren bij Jumpa

Jumpa partyverhuur heeft een groot assortiment opblaasfiguren en blikvangers, ook wel eyecatchers genoemd. Bij deze categorie kunt u denken aan sky dancers en sky tubes, geboorte zoals opblaasbare baby, jubilea zoals Abraham, Sarah of verkeersbord met verwisselbare cijfers om leeftijd o.i.d. aan te duiden. Dit zijn superleuke Opblaasfiguren en Blikvangers om neer te zetten bij allerhande evenementen of feesten. Ziet iemand van uw familie binnenkort Sarah of Abraham? Of is er een baby geboren in de familie? Kortom; valt er iets te vieren in uw familie- en/of kennissenkring? Dan kan een van onze opblaasfiguren niet ontbreken. Sommige gebeurtenissen maak je maar een keer mee in het leven. Op zulke momenten is het tijd om goed uit te pakken; met onze blikvangers van gemiddeld 3,5 meter hoog zal de hele omgeving weten dat het bij u thuis groot feest is. Zo bieden wij ook opblaasfiguren voor de kinderen. Viert uw zoon of dochter binnenkort een kinderfeestje? Door het huren van een opblaasfiguur in de vorm van een sky dancer of een ballonneboog maakt u het feest van uw kind natuurlijk absoluut onvergetelijk. En het huren van een opblaasfiguur en blikvanger hoeft absoluut niet veel te kosten. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Dus heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit niet ongezien voorbij laten gaan, dan bent u bij Jumpa aan het juiste adres voor een toepasselijke Opblaasfiguren en Blikvangers!

Goed om te weten: U kunt op 3 manieren huren bij Jumpa:
 
- U kunt de huurgoederen zelf afhalen te Barendrecht (alleen op afspraak). U betaald dan de huurprijs van de goederen en de borg.
- U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa en doet zelf eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten en de borg.
- Compleet verzorgd: U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa inclusief eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten, kosten op- en afbouw en de borg.

Wilt u ook een geslaagd evenement door Opblaasfiguren en Blikvangers? Bekijk ons assortiment opblaasfiguren en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl