Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

waterglijbaanjungle06.jpg

Waterglijbaan

Opblaasattractie-Opblaasbare-Kruiptunnel-4.jpg

Overige opblaasattracties

stormbaan-21m13.jpg

Stormbaan

Waterglijbaan Jungle

€ 135,00

Stormbaan 1 deel van 7 meter

€ 125,00

Stormbaan 2 delen van totaal 14 meter

€ 225,00

Stormbaan 3 delen van totaal 21 meter

€ 325,00

Opblaasbare Kruiptunnel

€ 150,00

Waterglijbaan Dolfijn

€ 135,00

Stormbaan Jungle Run 17 meter

€ 295,00

Stormbaan Shark Run 9 meter

€ 195,00

Buikschuifbaan 18 meter

€ 195,00

Stormbanen en Opblaasattracties

Stormbanen en Opblaasattractie huren bij Jumpa

Een opblaas attractie huren zoals een mega stormbaan, buikschuifbaan of water glijbaan? Dat doet u natuurlijk bij Jumpa, het party verhuurbedrijf voor Barendrecht, Rotterdam en omgeving. Wij zijn de specialist als u een stormbaan / opblaas attractie wilt huren voor uw feest of evenement. Wij hebben de kennis en de ervaring met opblaasattracties om u optimaal van dienst te zijn. Dat ziet u terug in ons aanbod van opblaasattracties en onze dienstverlening.

 

 

In de attractieverhuur van Jumpa vindt u alleen gecertificeerde, veilige attracties. U wilt tenslotte wel dat uw bezoekers een onvergetelijke dag hebben, nare ongelukken horen daar uiteraard niet bij. Daarom streeft Jumpa ernaar dat de materialen voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. Wij staan garant voor topkwaliteit en hanteren daarbij aantrekkelijke prijzen. Niet alleen kunt u ons inschakelen als u een stormbaan of andere opblaas attractie wilt huren voor een feest in Barendrecht, Rotterdam en omgeving, of een van onze andere producten, wij assisteren ook bij de op- en afbouw van de opblaasattracties. Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment opblaasattracties die tot de top in hun segment horen. Jumpa zorgt ervoor dat iedere opdracht naar volle tevredenheid wordt afgerond en dat iedere opblaas attractie op het afgesproken tijdstip bij u wordt bezorgd. Daardoor zijn we een gereputeerde speler in de partyverhuur branche. Voor mensen die een stormbaan of andere opblaas attractie willen huren voor een feest in Barendrecht, Rotterdam en omgeving zijn wij het adres.

 

Goed om te weten: U kunt op 3 manieren huren bij Jumpa:
 
- U kunt de huurgoederen zelf afhalen te Barendrecht (alleen op afspraak). U betaald dan de huurprijs van de goederen en de borg.
- U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa en doet zelf eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten en de borg.
- Compleet verzorgd: U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa inclusief eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten, kosten op- en afbouw en de borg.