Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Verjaardag.jpg

Verjaardag

Geboorte.jpg

Geboorte

Jubileum.jpg

Jubileum

Speciale%20gebeurtenis.jpg

Speciale gebeurtenis

Feestdagen.jpg

Feestdagen

Overig%20thema.jpg

Overig thema

Sarah

€ 40,00

Abraham

€ 40,00

Baby Boy

€ 40,00

Baby Girl

€ 40,00

Baby Getint

€ 40,00

Ooievaar

€ 25,00

Verkeersbord

€ 40,00

Verkeersbord

€ 40,00

Ballonnenboog

Prijs op aanvraag

Sneeuwpop

€ 25,00

Trouwboog

€ 25,00

Trouwstel

€ 45,00

Voetbal oranje

€ 35,00

Champagnefles

€ 65,00

Opblaasfiguren

Opblaasfiguur huren bij Jumpa

Jumpa partyverhuur heeft ook een groot assortiment opblaasfiguren, ook wel blikvangers of eyecatchers genoemd. Bij deze categorie kunt u denken aan sky dancers en sky tubes, geboorte zoals opblaasbare baby, jubilea zoals Abraham, Sarah of verkeersbord met verwisselbare cijfers om leeftijd o.i.d. aan te duiden. Dit zijn superleuke eyecatchers om neer te zetten bij allerhande evenementen of feesten. Ziet iemand van uw familie binnenkort Sarah of Abraham? Of is er een baby geboren in de familie? Of gaan die vrienden elkaar nu toch echt het jawoord geven? Kortom; valt er iets te vieren in uw familie- en/of kennissenkring? Dan kan een van onze opblaasfiguren niet ontbreken. Sommige gebeurtenissen maak je maar een keer mee in het leven. Op zulke momenten is het tijd om goed uit te pakken; met onze opblaasfiguren van gemiddeld 3,5 meter hoog zal de hele omgeving weten dat het bij u thuis groot feest is. Zo bieden wij ook opblaasfiguren voor de kinderen. Viert uw zoon of dochter binnenkort een kinderfeestje? Door het huren van een opblaasfiguur in de vorm van een sky dancer of een ballonneboog maakt u het feest van uw kind natuurlijk absoluut onvergetelijk. En het huren van een opblaasfiguur hoeft absoluut niet veel te kosten. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Dus heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit niet ongezien voorbij laten gaan, dan bent u bij Jumpa aan het juiste adres voor een toepasselijke opblaasfiguur! Een opblaasfiguur voor de jarige die wel van een feestje houdt is een gegarandeerd succes.

Deze opblaasfiguren kunnen door hun afmetingen van 1,80 tot maar liefst ruim 6 meter door niemand gemist worden. Deze opblaasbare Eyecatchers vallen al van ver op en zijn dan ook een uitstekend marketing middel voor uw bedrijf of evenement. Doordat ze opblaasbaar zijn, zijn de mogelijkheden in variaties van deze opblaasfiguren eindeloos. Met een ruim assortiment aan opblaasfiguren zal er bij ons altijd een geschikt opblaasfiguur voor iedere speciale gelegenheid tussen zitten. Zo beschikken wij over een Sarah en Abraham voor wanneer er iemand in de familie de 50 heeft bereikt en babyfiguren en ooievaren speciaal voor de geboorte van een nieuw familielid. Maar daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment aan opblaasfiguren speciaal op het huwelijk gericht. Denkt u bijvoorbeeld aan een opblaasfiguur van een bruidspaar of een trouwboog, maar u kunt er ook voor kiezen een geheel trouwpakket te huren, bestaande uit meerdere opblaasfiguren, attracties en ander huurmateriaal zoals klapstoelen en tenten. Houd voor de mogelijkheden onze site goed in de gaten, want wij blijven uitbreiden.

Wij bezorgen opblaasfiguren binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

Wilt u ook een geslaagd evenement? Bekijk ons assortiment opblaasfiguren en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl

Opblaasfiguur Skydancer Eyecatcher Blikvanger Sarah Abraham Ooievaar Baby huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht