Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

zzzz-mini-seaworld-open.jpg

Mini springkussen

springkussen-multifun6.jpg

Multifun springkussen

springkussen-midi-jungle-overdekt4.jpg

Midi springkussen

kasteelXL_7.jpg

Standaard springkussen

Springkussen%3DPiraat-open-01_1.jpg

Super springkussen

springkussen-krokodil-multiplay-overdekt.jpg

Overdekte springkussen

sfeer-impresie-springkussen-ridder-mini-slide-in-partytent-2.jpg

Springkussen in partytent

springkussen shrek mini open

€ 65,00

Springkussen Ridder Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 65,00

Springkussen Jungle Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 65,00

Springkussen Clown Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 65,00

Springkussen Western Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 65,00

Springkussen Prinses Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 65,00

Springkussen Unicorn A Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 85,00

Springkussen Unicorn B Mini Multifun met dak en glijbaan

€ 85,00

Springkussen Zeemeermin Mini met Glijbaan

€ 85,00

Springkussen Dino Mini met Glijbaan

€ 85,00

Springkussen Circus Mini Open

€ 65,00

Springkussen Seaworld Mini Open

€ 65,00

Springkussen Regenboog Mini Open

€ 70,00

Springkussen Ballonnen Mini Overdekt

€ 70,00

Springkussen Prinsessen Mini Overdekt

€ 70,00

Springkussen Auto Mini Overdekt

€ 70,00

Springkussen Kasteel Mini Overdekt

€ 70,00

Springkussen Circus Mini Overdekt

€ 70,00

Springkussen Jungle Midi met dak

€ 80,00

Springkussen Kasteel Midi met dak

€ 80,00

Springkussen Clown Midi met dak

€ 80,00

Springkussen Party Midi met dak en glijbaan

€ 95,00

Springkussen Ocean Midi met dak en glijbaan

€ 95,00

Springkussen Flamingo Midi met dak en glijbaan

€ 95,00

Springkussen Midi Multifun

€ 95,00

Springkussen Auto Maxi Multifun

€ 105,00

Springkussen Seaworld Maxi Multifun

€ 105,00

Springkussen Clown Maxi Multifun

€ 105,00

Springkussen Jungle Maxi Multifun

€ 105,00

Springkussen Saloon Standaard Formaat Overdekt

€ 105,00

Springkussen Regenboog Standaard Formaat Overdekt

€ 105,00

Springkussen Kasteel Standaard Formaat Overdekt

€ 105,00

Springkussen Vliegtuig Standaard Formaat Overdekt

€ 105,00

Springkussen Dolfijn Multiplay

€ 125,00

Springkussen Krokodil multiplay

€ 125,00

Springkussen Olifant Multiplay

€ 125,00

Springkussen Haai Multiplay

€ 125,00

Springkussen Voetbal Multiplay

€ 125,00

Springkussen Unicorn Multiplay

€ 125,00

Springkussen Dino World Multiplay

€ 125,00

Springkussen Krokodil Multiplay met dak

€ 145,00

Springkussen Unicorn Multiplay met dak

€ 145,00

springkussen piraat super groot open

€ 115,00

Springkussen Carrousel super groot met dak

€ 155,00

Springkussen Disco 5 meter

€ 165,00

valmat 2 x 1,2M

€ 10,00

Geluiddempende Kist Indoor

€ 19,50

Geluiddempende kap outdoor

€ 30,00

Springkussens

Springkussen huren bij Jumpa

Jumpa is dé leverancier voor het huren van uw springkussen, springkasteel of luchtkussen, partytent, stormbaan, geboorteobject en alle overige party benodigdheden waar service, kwaliteit, prijs en hygiëne voorop staan. Bij Jumpa feestverhuur moet u zijn om een springkussen te huren! Want met het breedste aanbod aan springkussens om te huren slaag je altijd! Onze springkussens zijn onderverdeeld in vele thema’s en in verschillende groottes beschikbaar. De springkussenverhuur is een hoofdactiviteit van Jumpa. Wij hebben een ruim assortiment springkussens in alle soorten en maten. De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje. Jong en oud raakt gelijk in een feestelijke stemming bij het zien van deze attractie. Een springkussen (ook wel luchtkussen genoemd) is de ideale manier is om kinderen langere tijd op een actieve manier bezig te houden. Succes gegarandeerd! 

Wie kent ze niet, die felgekleurde aantrekkelijke springkussens. Wie herinnert zich niet uit zijn of haar jeugd een of meer gelegenheden waarbij hij/zij enthousiast op en neer sprong op een met lucht gevuld kussen? Als u de springkussen vanuit de verte zag staan werd u al helemaal enthousiast!. U organiseert een verjaardag, sportevenement of bijvoorbeeld een feest en u bent nog op zoek naar het ideale item om de kinderen te vermaken? Dan is het huren van een luchtkussen bij Jumpa een zeer goed idee! Alle kinderen, zowel jong en oud als jongens en meisjes, beleven veel plezier aan een luchtkussen. Een paar sprongen op het luchtkussen zorgt altijd voor een glimlach op het gezicht. Bij ieder evenement, groot of klein, is het plaatsen van een of meerdere springkussens altijd een succes. Het is een mooie attractie voor de kinderen en die zijn er dan ook uren zoet mee. Urenlang rondspringen op luchtkussens in de meest gekke en fantasierijke vormen en thema’s. Erg leuk voor de oudere bezoekers van uw evenement zodat zij even tijd voor zichzelf hebben. Een springkussen heeft bovendien als voordeel dat mensen al van veraf kunnen zien dat er bij u iets te doen is. De meeste springkussens zijn namelijk echteblikvangers. Vooral bij een opening of een open dag is dit een belangrijk gegeven.

Steeds meer organisatoren van grotere festivals ontdekken de meerwaarde van springkussens. Iedereen wil wel weer eens even jong zijn en lekker los gaan in een kasteel van lucht. Bij sportdagen van scholen zijn de springkussens al decennia favoriet en is het een gegarandeerd succes. Wij hebben echter een veel breder assortiment attractieverhuur. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar stormbanen huren, ballenbaden of rodeo's, dan bent u hier ook aan het goede adres. Wij verhuren alles!

Een springkussen, springkasteel of luchtkussen is een attractie die vooral erg populair is bij kinderen. Organiseer je een evenement waar veel kinderen aanwezig zijn? Een gehuurd springkussen zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher. Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Je kunt luchtkussens vaak huren voor zowel binnen als buiten gebruik. Ben je niet zeker van het weer, dan kun je ook een overdekt springkasteel huren. Wilt u een dak boven het springkussen zodat de kids uit de regen of juist uit de zon zijn?. Of zoekt u nog meer uitdaging voor de springers, dan hebben wij ook diverse kussens met spelelementen er in. Ben je op zoek naar de klassieke vierkante springkussen waar elk kind zijn gang op kan gaan? Of ben je misschien op zoek naar een kussen met en bepaald thema. Wij hebben luchtkussens in verschillende soort en maten zodat we aan jouw vraag kunnen voldoen. Voor een groot feest, maar ook voor een klein feest. Elk springkussen heeft zo zijn eigen passende eigenschappen. Springkussen zijn leuk voor kinderfeestjes, burendag, open dag en diverse andere activiteiten. Naast ons groot assortiment springkussens verhuren wij ook hindernisbanen, partytenten, statafels, stoelen, oudhollandse spelen, zeskampspelen, skydancers / skytubes, geboorteobjecten, eyecatchers oftewel blikvangers, servies, bestek en vele andere artikelen die uw feest nog feestelijker maken. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment springkussens. Elk springkussen heeft zijn eigen specificaties. Kies het springkussen dat bij u past!

Goed om te weten: U kunt op 3 manieren huren bij Jumpa:

-U kunt de huurgoederen zelf afhalen te Barendrecht (alleen op afspraak). U betaald dan de huurprijs van de goederen en de borg.
-U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa en doet zelf eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten en de borg.
- Compleet verzorgd: U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa inclusief eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten, kosten op- en afbouw en de borg.