Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Mini%20springkussen.jpg

Mini springkussen

Multifun%20springkussen.jpg

Multifun springkussen

Midi%20springkussen.jpg

Midi springkussen

Standaard%20springkussen.jpg

Standaard springkussen

Super%20springkussen.jpg

Super springkussen

Overdekte%20springkussen.jpg

Overdekte springkussen

Springkussen Shrek XS

€ 55,00

Springkussen Ballonnen Mini

€ 65,00

Springkussen Prinsessen Mini Overdekt

€ 65,00

Springkussen Auto Mini Overdekt

€ 65,00

Springkussen Saloon

€ 105,00

Springkussen Piraat XL open

€ 105,00

Springkussen Auto Speed

€ 105,00

Springkussen Krokodil Multi Play Fun

€ 125,00

Springkussen Olifant Elephant Multi Play Fun

€ 125,00

Springkussen Haai Multi Play Fun

€ 125,00

Springkussen Mini Jungle

€ 65,00

Springkussen Midi Multifun

€ 95,00

Springkussen Dino Multi Play Fun

€ 115,00

Springkussen midi Jungle overdekt

€ 75,00

Springkussen Seaworld Maxi Multifun

€ 95,00

Springkussen Ocean Midi (overdekt met glijbaan)

€ 85,00

Springkussen Party Midi (overdekt met glijbaan)

€ 85,00

Springkussen Mini (overdekt met glijbaan)

€ 65,00

Springkussen Unicorn mini (overdekt met glijbaan)

€ 85,00

Valmat

€ 10,00

Springkussens

Springkussen huren bij Jumpa

Jumpa is dé leverancier voor het huren van uw springkussen, springkasteel of luchtkussen, partytent, stormbaan, geboorteobject en alle overige party benodigdheden waar service, kwaliteit, prijs en hygiëne voorop staan. Bij Jumpa feestverhuur moet u zijn om een springkussen te huren! Want met het breedste aanbod aan springkussens om te huren slaag je altijd! Onze springkussens zijn onderverdeeld in vele thema’s en in verschillende groottes beschikbaar. De springkussenverhuur is een hoofdactiviteit van Jumpa. Wij hebben een ruim assortiment springkussens in alle soorten en maten. De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje. Jong en oud raakt gelijk in een feestelijke stemming bij het zien van deze attractie. Een springkussen (ook wel luchtkussen genoemd) is de ideale manier is om kinderen langere tijd op een actieve manier bezig te houden. Succes gegarandeerd! 

Wie kent ze niet, die felgekleurde aantrekkelijke springkussens. Wie herinnert zich niet uit zijn of haar jeugd een of meer gelegenheden waarbij hij/zij enthousiast op en neer sprong op een met lucht gevuld kussen? Als u de springkussen vanuit de verte zag staan werd u al helemaal enthousiast!. U organiseert een verjaardag, sportevenement of bijvoorbeeld een feest en u bent nog op zoek naar het ideale item om de kinderen te vermaken? Dan is het huren van een luchtkussen bij Jumpa een zeer goed idee! Alle kinderen, zowel jong en oud als jongens en meisjes, beleven veel plezier aan een luchtkussen. Een paar sprongen op het luchtkussen zorgt altijd voor een glimlach op het gezicht. Bij ieder evenement, groot of klein, is het plaatsen van een of meerdere springkussens altijd een succes. Het is een mooie attractie voor de kinderen en die zijn er dan ook uren zoet mee. Urenlang rondspringen op luchtkussens in de meest gekke en fantasierijke vormen en thema’s. Erg leuk voor de oudere bezoekers van uw evenement zodat zij even tijd voor zichzelf hebben. Een springkussen heeft bovendien als voordeel dat mensen al van veraf kunnen zien dat er bij u iets te doen is. De meeste springkussens zijn namelijk echteblikvangers. Vooral bij een opening of een open dag is dit een belangrijk gegeven.

Steeds meer organisatoren van grotere festivals ontdekken de meerwaarde van springkussens. Iedereen wil wel weer eens even jong zijn en lekker los gaan in een kasteel van lucht. Bij sportdagen van scholen zijn de springkussens al decennia favoriet en is het een gegarandeerd succes. Wij hebben echter een veel breder assortiment attractieverhuur. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar stormbanen huren, ballenbaden of rodeo's, dan bent u hier ook aan het goede adres. Wij verhuren alles!

Een springkussen, springkasteel of luchtkussen is een attractie die vooral erg populair is bij kinderen. Organiseer je een evenement waar veel kinderen aanwezig zijn? Een gehuurd springkussen zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher. Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Je kunt luchtkussens vaak huren voor zowel binnen als buiten gebruik. Ben je niet zeker van het weer, dan kun je ook een overdekt springkussen huren. Wilt u een dak boven het springkussen zodat de kids uit de regen of juist uit de zon zijn?. Of zoekt u nog meer uitdaging voor de springers, dan hebben wij ook diverse springkussens met spelelementen er in. Ben je op zoek naar de klassieke vierkante springkussen waar elk kind zijn gang op kan gaan? Of ben je misschien op zoek naar een springkussen met en bepaald thema. Wij hebben springkussens in verschillende soort en maten zodat we aan jouw vraag kunnen voldoen. Voor een groot feest, maar ook voor een klein feest. Elk springkussen heeft zo zijn eigen passende eigenschappen. Springkussen zijn leuk voor kinderfeestjes, burendag, open dag en diverse andere activiteiten. Naast ons groot assortiment springkussens verhuren wij ook hindernisbanen, partytenten, statafels, stoelen, oudhollandse spelen, zeskampspelen, skydancers / skytubes, geboorteobjecten, eyecatchers oftewel blikvangers, servies, bestek en vele andere artikelen die uw feest nog feestelijker maken. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment springkussens. Elk springkussen heeft zijn eigen specificaties. Kies het springkussen dat bij u past!

Op dit moment is afhalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van de springkussens. Ook zetten wij de springkussens gebruiksklaar voor u neer en na afloop van het feest rollen wij deze ook voor u op. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten verbonden. Hier vindt u informatie over deze kosten.

Wij bezorgen springkussens binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

Een springkussen huren kan bij Jumpa in groot of klein en in vele varianten, zoals verschillende jungle springkussens, oceaan springkussens en sprookjes springkussens. Het verfrissende aanbod van verschillende springkussens maakt Jumpa tot de ideale partner voor de springkussen verhuur om uw kleine een geweldige dag te geven! Bekijk ons assortiment springkussens en/of neem contact met ons op voor advies of om te huren.

Telefoon: 0103400443  /  06-30545643

E-mail: info@jumpa.nl

Springkussen luchtkussen stormbaan springkasteel huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht