Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Verlengkabels-Haspels.jpg

Stroomkabels

Kabelhaspel / Verlengkabel 10M

€ 4,00

Kabelhaspel 25M

€ 7,50

Kabelhaspel 40M

€ 12,50

Stroomvoorziening

Elektra stroomvoorziening huren bij Jumpa

Bij een feest is er een korte tijd vraag naar een grotere capaciteit van vrijwel alles, eten, drinken tafels en stoelen maar ook van elektriciteit. Voor oplossingen op het gebied van de stroomvoorziening kunt u bij Jumpa terecht. Jumpa gaat onder het motto ‘U het plezier, wij het materieel’ tot het uiterste om wensen van klanten te verwezenlijken. Ons verhuurprogramma is compleet en zeer divers.  Mochten we iets toch niet in huis hebben, bijvoorbeeld een artikel waar weinig tot geen vraag naar is, dan proberen we het altijd via collega-verhuurbedrijven of de fabrikant te regelen. Zodra we merken - of voorzien - dat de vraag naar een bepaald artikel toeneemt, nemen we het onmiddellijk op in ons verhuurprogramma of breiden we het aanbod ervan uit. Op die manier groeit ons bedrijf op een natuurlijke manier met de vraag mee en hoeven we klanten eigenlijk nooit ‘nee’ te verkopen. Dat geld ook voor elektra. Van verlengkabel, kabelhaspel en verdeeldozen tot aggregaten, wij kunnen het leveren!

 

Geen feest is compleet zonder feestverlichting, muzikale omlijsting, een tap voor een gekoeld biertje of wellicht een elektrische barbecue? Helaas is niet overal in uw tuin of feestlocatie elektra in voldoende maten voor handen. Elektra huren van Jumpa biedt dan uitkomst!

 

U kunt bij Jumpa terecht voor allerhande accessoires zoals verlenghaspels, verlengkabels, verlengblokken of een geheel elektriciteitspakket! Indien u een elektriciteitspakket bij ons afneemt verzorgen wij alle stroomkabels en verlengblokken die nodig zijn om verlichting en heaters correct aan te sluiten. Het gebruik van te dunne kabels kan de oorzaak zijn van niet functionerende apparatuur of zelfs brand. Het is dus aan te raden om goed advies in te winnen over uw benodigde stroomvoorziening. Wilt u zich er zelf meer in verdiepen dan hebben wij hier informatie over een goede stroomvoorziening voor u op een rij gezet.

 

 

Begin op tijd met het regelen van de stroomvoorziening door o.a. te bepalen waar zware stroomverbruikers zoals verwarming op aangesloten kunnen worden. Zo voorkomt u dat tijdens uw feest stroomgroepen te zwaar belast worden en er stoppen door slaan.

Goed om te weten: U kunt op 3 manieren huren bij Jumpa:

-U kunt de huurgoederen zelf afhalen te Barendrecht (alleen op afspraak). U betaald dan de huurprijs van de goederen en de borg.
-U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa en doet zelf eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten en de borg.
- Compleet verzorgd: U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa inclusief eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten, kosten op- en afbouw en de borg.

 

Wij bezorgen elektra en overige verhuurartikelen binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

 

Wilt u ook een geslaagd evenement? Bekijk ons assortiment partyverhuurartikelen en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

 

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl

 

Elektra Stroomvoorziening Haspel Verlengsnoer Verlengkabel Kabelhaspel Verdeeldoos huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht