Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Lichteffecten.jpg

Lichteffecten

jumpa-licht.jpg

Decoratie / sfeer licht

Discolicht

€ 45,00

Prikkabel

€ 12,50

Licht

Licht huren bij Jumpa

Zoekt u een bedrijf dat lichtapparatuur verhuurt? Ook het huren van verlichting doet u bij Jumpa. Denk bij licht aan podiumbelichting, discolampen feestverlichting en sfeerverlichting zoals prikkabels. Effecten die je mee kunt huren zijn bijvoorbeeld rookmachines, schuimmachines en bellenblaasmachines, maar ook een CO2 kanon of valscherm. Licht geeft sfeer aan een evenement. Jumpa verzorgt de perfecte verlichting van uw locatie. Van romantische verlichting op een bruiloft tot spetterende verlichting op een dancefeest of de verlichting van een podium voor een presentatie. Diverse verlichtingsproducten zijn mogelijk voor de meest uiteenlopende toepassingen, zoals binnen- en buitenpodia, beursvloeren, catwalks en presentaties. Naast de verlichting bieden wij ook rookmachines, spiegelbol / discobol en hazers te huur aan, welke onafscheidelijk zijn van de lichteffecten. We werken met professionele netwerkpartners die alleen de allerbeste apparatuur gebruiken voor een optimale beleving.

 

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een goed feest te geven. Dat betekent ook dat er muziek moet komen, want een feestje zonder muziek is maar een saaie bedoeling. Licht en geluid huren is dan een ideale optie. Met het juiste licht, beeld en geluid maakt u een onuitwisbare indruk op uw gasten. Een te gekke lichtshow op het podium, sfeervol uitgelichte buffetten en een chique uitgelichte locatie maken het evenement echt af. Met deze ingrediënten maken wij uw evenement onvergetelijk.

Het is begrijpelijk dat u voor een wat kleinere party niet een hele drive-in show gaat huren. Bij Jumpa heeft u daarom de mogelijkheid om het geluid en het licht zelf te regelen. Wij verhuren lichtsets en geluidsinstallaties die makkelijk aan te sluiten en erg gebruiksvriendelijk zijn.

 

Sfeer maak je met het juiste gebruik van verlichting. Elk feest zijn eigen invulling, van blacklight UV tot stroboscoop, naar laser en spots. Iedere locatie is voor ons mogelijk; een lege ruimte zoals een fabriekshal, kerk, parkeergarage of tent weten wij tot een sfeervolle feest-, borrel- of presentatieruimte te creëren. Daarvoor heeft elk evenement zijn eigen lichtplan nodig, een zorgvuldig samengestelde invulling van al uw verlichting. Onderscheid tussen sfeerverlichting en feestverlichting, juiste gebruik van techniek als LED verlichting tot effect verlichting en een goede combinatie van statisch en bewegend licht. Wij streven er naar uw evenement de juiste beleving mee te geven door uw licht zo optimaal mogelijk te verzorgen.

 

Er zijn diverse lichtsoorten: Conventioneel licht, LED licht en Intelligent licht. Jumpa levert een grote verscheidenheid aan lichtapparatuur. We hebben alle apparatuur  tot onze beschikking om de juiste sfeer te creëren bij uw evenement. Dit ruime assortiment bestaat onder andere uit basis inloop licht en een complete timecode licht show. De mogelijkheden zijn erg groot want discolichten en ‘special effects’ zoals rook/sneeuw/bellen geven jouw feest nèt dat beetje extra.

 

Licht huren doet u eenvoudig bij Jumpa, waar u diverse voordelen zult ervaren. Zo bieden we u een hoge kwaliteit met verschillende soorten lichtapparatuur. Deze apparatuur is geschikt voor allerlei soorten evenementen, zoals festivals en theateroptredens. Wij stemmen alles perfect af op uw eigen situatie. Dit kan dus een groot dancefeest zijn, maar ook een lezing voor een groot publiek of een feest in een partytent. Wanneer u interesse heeft in onze apparatuur, dan adviseert Jumpa u graag met alles op het gebied van de entertainment op uw evenement. Bovendien staan we bekend om onze flexibiliteit en denken we altijd met u mee om een groot succes van uw feest te maken. Jouw feestje nog leuker maken: dat is waar wij met veel plezier graag aan bijdragen.

 

Op dit moment is afhalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van de verlichting. Onze producten worden op locatie werkend afgeleverd en weer opgehaald. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten voor transport verbonden. ***Hier vindt u informatie over deze kosten.

 

Wij bezorgen verlichting en overige verhuurartikelen binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

 

Wilt u ook een geslaagd evenement? Bekijk ons assortiment partyverhuurartikelen en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

 

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl

 

 

Licht Sets Lichtinstallatie Lichtapparatuur Discolamp LED Discolicht feestverlichting Partyverlichting Prikkabel huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht