Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Zeskamp%20spellen.jpg

Zeskamp spellen

Sport-attracties-2.jpg

Sport attracties

Game-Fun%20Attracties.jpg

Game en Fun Attracties

Sumoworstelpakken voor volwassenen

€ 150,00

Sumoworstelpakken voor kinderen

€ 125,00

Pannaveld Opblaasbare Voetbalboarding

€ 200,00

Voetbal schietschijf opblaasbaar

€ 125,00

Zaklopen cq Springzakken spel

€ 30,00

3 Persoons Zaklopen

€ 30,00

Sponsbroek Spel

€ 30,00

4 persoons Skippybal

€ 35,00

Springtapijt

€ 30,00

3-Spellen Kubus

€ 70,00

Mega vier op een rij

€ 15,00

Mega Boter Kaas en Eieren

€ 5,00

Mega Dammen

€ 7,50

Mega Domino

€ 5,00

Mega Jenga

€ 10,00

Mega Mikado

€ 7,50

Mega Schaakspel

€ 15,00

Sport en Spel Attracties

Sport en Spel Attracties huren bij Jumpa

Bij Jumpa kunt u ook artikelen op het gebied van sport en spel huren. In de categorie Sport en Spel vindt u alles voor de actieve groepsevenementen. Bij Jumpa zijn er zoveel opties dat er van alles mogelijk is. Zelfs het organiseren van complete sportdagen waar pleinen en velden veranderen in sport en spel – walhalla’s behoort tot de mogelijkheden. Vaak zijn dit de leukste dagen van het jaar… De dag dat er een sportdag of meerkamp wordt georganiseerd! Niet gek natuurlijk want een dag ravotten met sport en spel attracties staat garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd. Jumpa adviseert organiseert en verzorgt de inrichting van de meest uiteenlopende sportieve evenementen. Van team- en buurtgenoten die tegen elkaar strijden tot collega’s en studenten die vol voor de overwinning gaan. Attractie en party verhuur Jumpa heeft een uniek assortiment, vol innovatie en grensverleggende sport en spel attracties die je nergens anders zult vinden. Zo maken we voor iedere doelgroep en van iedere Zeskamp één groot feest!

 

Het organiseren van een sport en spel evenement kan soms onverwachts veel werk opleveren. Voor ons is het echter bekend terrein en met die expertise kunnen we je volledig ontzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld een goed beeld van de sport en spel attracties die veel gevraagd zijn. Zo kan Jumpa een  pakket sport en spel attracties en ander verhuur materiaal aanbieden waarmee je zo aan de slag kunt. Liever zelf een pakket sport en spel attracties op maat samenstellen? Geen probleem! Kies en klik en neem gerust contact met ons op om te overleggen welke sport en spel attracties het best passen bij jouw evenement. Wij kunnen vooraf al veel vragen voor je beantwoorden. Hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig hebt en waar je aan moet denken bij het indelen van de attracties en deelnemers. Dat bezorgt jou een zorgeloze sportief evenement!

 

Jumpa kan veel meer sport en spel attracties aanbieden dan op de website staan. Door intensieve samenwerking met netwerkpartners kunnen wij een compleet assortiment sport en spel artikelen en ander verhuur materiaal te huur aanbieden. Met zoveel keus voor springkussens, sport en spel attracties en stormbanen die geschikt zijn voor jong en oud slaag je dus altijd bij partyverhuur Jumpa

 

Wij bezorgen sport en spel attracties binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hier.

 

Bekijk ons assortiment sport en spel attracties en/of neem contact met ons op voor advies of om te huren.

 

Sport en Spel Attracties Zeskamp Meerkamp Kruiptunnels Stormbaan Mega vier op een rij Jenga Mikado huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht