Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Sneeuwpop

€ 25,00

Feestdagen

Opblaasfiguren en Blikvangers voor de feestdagen huren bij Jumpa

Jumpa partyverhuur heeft een groot assortiment opblaasfiguren en blikvangers, ook wel eyecatchers genoemd. Bij deze categorie kunt u denken aan sky dancers en sky tubes, Sarah en Abraham, baby, kerstmannen en paashazen. Dit zijn superleuke Opblaasfiguren en Blikvangers om neer te zetten bij allerhande evenementen of feesten. Twee grote kerstmannen die de entree van een evenement of winkelcentrum markeren tijdens "the most wonderful time of the year". Of een leuk paasfeest organiseren? Dan kan een van onze opblaasfiguren niet ontbreken. Sommige gebeurtenissen maak je maar een keer mee in het leven. Op zulke momenten is het tijd om goed uit te pakken; met onze blikvangers van gemiddeld 3,5 meter hoog zal de hele omgeving weten dat het feest is. Dus heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit niet ongezien voorbij laten gaan, dan bent u bij Jumpa aan het juiste adres voor een toepasselijke Opblaasfiguren en Blikvangers!

Goed om te weten: U kunt op 3 manieren huren bij Jumpa:
 
- U kunt de huurgoederen zelf afhalen te Barendrecht (alleen op afspraak). U betaald dan de huurprijs van de goederen en de borg.
- U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa en doet zelf eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten en de borg.
- Compleet verzorgd: U kunt de huurgoederen laten bezorgen en ophalen door Jumpa inclusief eventuele op- en afbouw. U betaald de huurprijs, transportkosten, kosten op- en afbouw en de borg.

Wilt u ook een geslaagd evenement door Opblaasfiguren en Blikvangers? Bekijk ons assortiment opblaasfiguren en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl