Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Afzetmateriaal.jpg

Afzetmateriaal

Overig%20facilitair.jpg

Overig facilitair

Asbakken%20%20Afvalbakken.jpg

Asbakken / Afvalbakken

Kettingpaal rood / wit

€ 4,50

Luxe Afzetpaal Chroom

€ 6,50

Elektrische Ballonnenpomp

€ 12,00

Afvalbak professioneel met voetpedaal

€ 10,00

Afvalbak 100 Liter

€ 10,00

Afzetpaal met trekkoord

€ 5,00

Ventilator

€ 22,50

Desinfectiezuil

€ 29,50

Ballastblok 22 kg

€ 4,00

IJsemmer

€ 5,00

Desinfectiezuil met automatische dispenser

€ 34,50

A4 houder voor Afzetpaal Chroom

€ 5,00

A4 houder voor kunststof Kettingpaal

€ 2,50

Rode Loper

€ 9,50

Tentvloer - Vlondervloer hout gelegd

€ 4,50

Facilitair

Facilitaire artikelen huren bij Jumpa

Bij Jumpa partyverhuur kunt u ook terecht om de praktische facilitaire artikelen te huren zodat het feest of evenement gladjes verloopt en bezoekers er van uit mogen gaan dat alle voorzieningen afdoende geregeld zijn. Waar er bij een evenement bepaalde zaken in het oog springen zoals partytenten, catering en aankleding van ruimten zijn het vaak de wat onopvallende, maar daarom niet minder belangrijke, faciliteiten die ervoor zorgen dat bezoekers zorgeloos kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan je jas makkelijk kunnen opbergen, je afval kwijt kunnen, etc. Ook deze essentiële facilitaire artikelen voor een geslaagd feest of evenement vindt u bij Jumpa. Met een groot facilitair assortiment vindt u bij Jumpa altijd de voorzieningen die u nodig heeft voor uw feest. Kijk zelf eens rond in de facilitair wereld van Jumpa en maak een keuze op jumpa.nl.

 

Om een feest wat meer kracht bij te zetten heeft Jumpa een aantal voorzieningen die niet mogen ontbreken bij uw feest of evenement. Denk hierbij aan garderobe ( kledingrek, kapstok  en passpiegels), afvalbakken, afzetpaaltjes, bewegwijzering en asbakken. Dit is slechts een greep uit ons assortiment! Wij kunnen ook de complete inrichting van uw locatie verzorgen!

 

Met hetzelfde gemakt gooi je het in de afvalbak, maar dan moeten ze er wel staan natuurlijk! Een belangrijk item op elke feestlocatie en tijdens alle evenementen. Zorgen voor voldoende afvalbakken verspreid over de locatie en op tijd de afvalbakken legen is erg belangrijk, maar wordt vaak vergeten. Voldoende afvalbakken stimuleert bezoekers om zelf op te ruimen en de locatie behoudt daardoor voor langere tijd een opgeruimd karakter. Na afloop van het feest gaat opruimen dus ook sneller. Prullenbakken met deksel houden nare geurtjes tegen, en trekken minder ongedierte aan. Hoe meer afval er buiten de prullenbak komt hoe sneller bezoekers geneigd zijn hun afval er dan maar bij te gooien. Bij Jumpa huurt u de afvalbakken inclusief bijpassende vuilniszakken.

 

Organiseert u binnenkort een evenement en verwacht u veel gasten? Dan is het wellicht handig om garderoberekken te huren zodat iedereen zijn of haar jas veilig kan achterlaten. Voor een iets kleiner evenement is een kleiner kledingrek huren vaak ook al voldoende. Veel bezoekers betekent namelijk veel jassen, tassen, en afhankelijk van de gelegenheid of het weer misschien ook wel hoeden of paraplu’s. Behandel uw gasten netjes en ontvang ze met een veilige garderobe. Een garderobe ingericht met garderoberekken biedt een veilige sfeer, maar straalt tegelijkertijd luxe uit. Om dit effect te bereiken, is het wel belangrijk dat er een garderobemedewerker aanwezig is die de jassen ook daadwerkelijk bewaakt. Natuurlijk is dat anders wanneer u bijvoorbeeld een klein bruiloftsfeest organiseert waarbij alle gasten elkaar kennen. In dat geval volstaat het ook om bijvoorbeeld enkel een (kleiner) kledingrek te huren waar uw gasten zelf hun jas kunnen ophangen. Heeft u meer ruimte voor jassen nodig? Dan kunt u gewoon meerdere rekken huren zodat elke jas netjes opgehangen kan worden. Jumpa heeft verschillende garderoberekken en kledingrekken te huur, indien gewenst in combinatie met kleerhangers.

 

Bent u op zoek naar afzetpaaltjes met koord dan bent u bij Jumpa aan het juiste adres. De afzetpalen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt als decoratie, want naast de mogelijkheid om er iets mee af te zetten, zien ze er ook prachtig uit. U kunt uw gasten op een speciale manier ontvangen door bij de ingang afzetpalen met koord en een rode loper te plaatsen. Heeft u een opening, jubileum, open dag, winkel opening, bedrijfsfeest, evenement, babyshower, verjaardag of andere viering dan komen de afzetpalen met rode loper goed van pas. U krijgt immers geen tweede kans voor een eerste inruk.

 

Op dit moment is afhalen niet mogelijk en is er alleen bezorging van de facilitaire voorzieningen. Aan deze dienstverlening zitten meerkosten voor transport verbonden. Hier vindt u informatie over deze kosten.

 

Wij bezorgen facilitaire voorzieningen binnen een straal van 50 kilometer rond Barendrecht. Denk daarbij aan Rotterdam, Den Haag ( ’s-Gravenhage ), Utrecht, Breda, Zoetermeer, Leiden en Dordrecht. Een completere lijst van plaatsen binnen ons bezorggebied vindt u hieronder.

 

Wilt u ook een geslaagd evenement? Bekijk ons assortiment partyverhuurartikelen en/of neem dan nu contact met ons op voor advies of om te huren en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

 

Telefoon:   0103400443  /  06-30545643

E-mail:  info@jumpa.nl

 

 

Facilitaire voorzieningen Afvalbak Afvalcontainer Prullenbak Garderobe Kledingrek Passpiegel Afzetpaal Rode Loper huren Alblasserdam Albrandswaard Alphen aan den Rijn Barendrecht Bergen op Zoom Binnenmaas Bodegraven-Reeuwijk Breda Brielle Capelle aan den IJssel Cromstrijen Delft Den Haag ( ’s-Gravenhage ) Dordrecht  Drimmelen Etten-Leur Geertruidenberg Giessenlanden Goeree-Overflakkee Gorinchem Gouda Halderberge Hardinxveld-Giessendam Hellevoetsluis Hendrik-Ido-Ambacht Korendijk Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard Lansingerland Leerdam Leiden Leiderdorp Leidschendam-Voorburg Lopik Maassluis Midden-Delfland Moerdijk Molenwaard Montfoort Nieuwegein Nieuwkoop Nissewaard Oegstgeest Oud-Beijerland Papendrecht Pijnacker-Nootdorp Ridderkerk Rijswijk Roosendaal Rotterdam Schiedam Schouwen-Duiveland Sliedrecht Steenbergen Strijen Utrecht Vianen Vijfheerenlanden Vlaardingen Voorschoten Waddinxveen Wassenaar Werkendam Westland Westvoorne Woudrichem Zederik Zoetermeer Zoeterwoude Zuidplas Zwijndrecht