Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

partytent 7 x 3

fete1014

Partytent 7 x 3 = L (raamkant) X B (kopse kant)

Jumpa heeft diverse partytenten zoals deze van partytent 7 x 3 die u kunt huren voor uw feestje! Niemand ziet zijn tuinfeest, barbecue of verjaardag graag in het water vallen. Neem geen risico met het “Hollandse” weer en huur eens een partytent en eventuele accessoires zoals: feestverlichting, geluid, klapstoelen, heaters, partytafels en statafels (met en zonder tafelrok)..

Jumpa heeft partytenten van klein tot groot. Ideaal als u net even wat meer overdekte ruimte nodig heeft. Deze feest- en partytent is perfect voor allerlei feestjes en evenementen maar is eveneens geschikt als afdak, afdekking en zonnebescherming. Hij kan bijvoorbeeld in de tuin geplaatst worden voor een grote schaduwrijke plek om gezellig te zitten met vrienden en familie. Ook fijn als er niet gerookt mag worden en/of men geen rotzooi wil in huis.

Bij een Partytent tellen we ongeveer 1 tot 1,3 personen per m², dit is dus bij een partytent 7 x 3 ongeveer 21 tot 27 personen  Vaak kan een tent ook een vergroting zijn van je woonkamer of carport.

LET OP!  Er dient tijdens bezorging/opbouw altijd iemand aanwezig te zijn om, indien nodig, een handje te helpen. U dient de tuin wel vrij te maken van meubels, planten en dergelijke. Er moet rondom de tent minimaal 50 cm vrij zijn! Onze medewerkers moeten meteen kunnen beginnen met het opbouwen van de tent. Ook wanneer de tent de volgende dag opgehaald wordt door onze medewerkers moet de tent vrij zijn van meubels en dergelijke. Alles wat u heeft aangebracht in de tent dient verwijderd te zijn.

Voor het ophalen maken we passende afspraken. Lekker uitslapen na je feest is zeker zo belangrijk! Extra aandachtspunten: Onverwachtse schoonmaakkosten zijn zeer vervelend. Hier telt "voorkomen is beter dan genezen!

- Door uw bezoekers te verzoeken van alle tentmaterialen af te blijven, worden schoonmaakkosten vermeden.

- Grasmaaien is niet echt handig van tevoren, bij het schoon opruimen geeft dit veel last.

- Een groot probleem is Duct tape op tentmaterialen (zowel op het tentzeil als het aluminium frame) De lijmresten die de tape achterlaat, is moeilijk te verwijderen.

- Vermijd dan ook het gebruik van afgevende materialen zoals crêpepapier, tape of plakmateriaalop op het tentzeil en frame te allen tijden. Crêpepapier bevat namelijk veel kleurstof, wat in de tentmaterialen trekt. Dit is op geen enkele manier te verwijderen. Het betekent simpelweg dat het volledige aankoopbedrag van de tentmaterialen bij u in rekening wordt gebracht.

Partytent Feesttent

Partytent 3M breed (Kopse kant) x Lengte raamkant, diverse opties:

€ 105,00 incl. BTW

Vaak meegehuurd / ook in het assortiment