Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Tentvloer - Vlondervloer hout gelegd

fete1023

Deze tentvloer is van hout. De vlonderdelen zijn makkelijjk in elkaar te schuiven en hierdoor heel eenvoudig te leggen. De delen zijn 50 cm breed en verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, te weten 1M, 2M en 3M. Hierdoor kan de vloer "in verband gelegd worden" waardoor de tentvloer steviger ligt. De ondergrond dient volledig vlak te zijn.

Waarom een tentvloer?:

- werkt sfeerverhogend

- praktisch, bij drassige grasveld zorgt het voor een stevige ondergrond en het beschermd het gazon. Zo houdt iedereen droge voeten en blijft de ondergrond netjes.

- In een partytent sta je bij regen wel droog maar als het water over de vloer door de tent weg loopt kan dat de sfeer behoorlijk verpesten. Met een tentvloer heb je daar geen last van

- Als men vanuit de partytent het huis binnen loopt komt er minder vuil mee naar binnen

Vlonderdelen bestellen gaat op basis van het aantal m².  De artikel prijs is per m² gelegd.  Jumpa levert de juiste vlonderdelen die passen bij de afmetingen van de partytent.

Jumpa kan de vloerdelen desgewenst bij je bezorgen, leggen en naderhand weer ophalen. Zelf afhalen en retourneren is uiteraard ook mogelijk. De houten vlondervloeren zijn tot wel 3 meter lang, houd hier rekening mee met je vervoer.

Type Vlondervloer hout gelegd

€ 4,50 incl. BTW