Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Suikerspin machine

etdr1012

Suikerspinmachine incl. 1 kg. roze suiker (is ± 50 porties) en 50 stokjes.

Bent u op zoek naar een originele toevoeging voor een kinderfeestje? Misschien kunt u dan een Suikerspin machine huren. Kinderen kunnen toekijken hoe u zelf in een handomdraai de lekkerste suikerspinnen tevoorschijn tovert. Vervolgens kunnen de kinderen de suikerspin lekker op eten. De perfecte manier om de kleintjes te vermaken en u bent hun held!

De suikerspinmachine heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de kinderen, maar ook opvallend veel volwassenen zullen genieten van de overheerlijke roze suikerspinnen. Met onze candy floss machine maakt u de lekkerste zoete suikerspinnen.

Natuurlijk is de suikerspin machine ook uitermate goed geschikt voor bijvoorbeeld een buurtfeest of bedrijfsfeest. Goed om te weten: in een suikerspin zit slechts 15 gram suiker. Dit is aanzienlijk minder dan de hoeveelheid suiker in een glas frisdrank!

Onze suikerspin machine is veilig en hygiënisch en kan met kap gehuurd worden. De speciale kap heeft een driedubbele functie: 1. kleine handjes kunnen het mechanisme niet bereiken 2. de persoon die de machine gebruikt, hangt zelf niet vol suiker 3. u kunt ook op winderige dagen buiten gebruik maken van de machine

Let op: De machine dient aan het einde van de huurperiode weer schoon te worden aangeboden. Het laten schoonmaken door Jumpa kost €25,-.

Heeft u interesse in het huren van een fun food en/of andere partyartikelen? Neem dan nu contact op met Jumpa. Wij helpen u graag verder. Trefwoorden: Suikerspin Machine Cotton Candy Floss

Type Suikerspin machine

€ 60,00 incl. BTW