Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

op- en afbouw stormbaan 14M

faci1022

De op- en afbouw van een stormbaan vergt fysieke inspanning en kennis en kunde. Vooral het netjes afbouwen / oprollen vergt een behoorlijke inspanning.

Door zelf op- en afbouw van de stormbaan te doen neemt u de verantwoordelijkheid voor het veilig en juist plaatsen ervan op u. Zo plaats u het de stormbaan niet als het harder waait dan windkracht 5 en zorgt u voor een goede verankering. U bespaart daarmee kosten indien u ervoor zorgt dat de stormbaan retour komt zoals u het heeft ontvangen (schoon, onbeschadigd en goed opgerold).

U kunt er ook voor kiezen de op- en afbouw uit te besteden aan partyverhuur Jumpa.  Naast gemak bespaart u zich veel tijd en moeite en u bent verzekerd van een deskundige plaatsing en verankering van de stormbaan. Denk ook aan het mee huren van valmatten!

Tijdens de gehele huurperiode blijft u wel verantwoordelijk voor de stormbaan. Gaat het regenen tijdens de huurperiode? Dan de stormbaan direct buiten gebruik stellen en indien mogelijk afdekken met zeil zodat de stormbaan onder het zeil kan blijven liggen om te voorkomen dat bij regen deze vol loopt met water, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Dit zorgt er ook voor dat u na een regenbui de stormbaan weer op kunt zetten en de kinderen door kunnen gaan met spelen.

Type op- en afbouw stormbaan 14M

€ 89,50 incl. BTW