Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

op- en afbouw springkussen middel

faci1018

De op- en afbouw van een springkussen vergt fysieke inspanning en kennis en kunde. Vooral het netjes afbouwen / oprollen vergt wat inspanning.

Door zelf op- en afbouw van het springkussen te doen neemt u de verantwoordelijkheid voor het veilig en juist plaatsen van het springkussen op u. Zo plaats u het springkussen niet als het harder waait dan windkracht 5 en zorgt u voor een goede verankering van het springkussen op de 4 hoeken. U bespaart daarmee kosten indien u ervoor zorgt dat het springkussen retour komt zoals u het heeft ontvangen (schoon, onbeschadigd en goed opgerold).

U kunt er ook voor kiezen de op- en afbouw uit te besteden aan partyverhuur Jumpa.  Naast gemak bespaart u zich veel tijd en moeite en u bent verzekerd van een deskundige plaatsing en verankering van het springkussen. Denk ook aan het mee huren van valmatten!

Tijdens de gehele huurperiode blijft u wel verantwoordelijk voor het springkussen. Wordt het Springkussen niet meer gebruikt?  Na gebruik ervoor zorgen dat het Springkussen droog blijft s.v.p.. Gaat het regenen tijdens de huurperiode? Dan het Springkussen los maken van de verankering en vouwen zodat het Springkussen onder het zeil kan blijven liggen om te voorkomen dat bij regen het Springkussen vol loopt met water, wat extra kosten met zich meebrengt. Dit zorgt er ook voor dat u na een regenbui het springkussen weer op kunt zetten en de kinderen door kunnen gaan met spelen.

Type op- en afbouw springkussen middel

€ 39,50 incl. BTW