Advies en verhuurbedrijf voor uw feest of evenement!

Contact

Percolator 10 liter

etdr1020

Als u veel mensen wilt laten genieten van een heerlijk kopje koffie die gezet is op de traditionele manier dan is deze percolator precies wat u nodig heeft. Deze percolator zet namelijk grote hoeveelheden koffie één keer en houdt deze op de perfecte serveertemperatuur. Perfect voor evenementen en feestjes met grote gezelschappen en als u niet wilt dat het zetten van koffie teveel tijd in beslag neemt.

Hoe werkt een Warme Dranken Ketel? Het is een driedelig, metalen apparaat. De ketel, vul je met water. Het koffiefilter plaats je tussen de ketel en de filterbak. Het middelste gedeelte, de filterbak, vul je met grove, gemalen koffie (5/6 gram koffie per kopje). Vervolgens sluit je de filterbak en plaats je het deksel. Dan hoef je het apparaat alleen nog maar aan te sluiten op netstroom en in te schakelen. Door de druk wordt het water door de gemalen koffie geperst en komt terecht in het bovenste gedeelte, het opvangreservoir. Vervolgens kan er via het tapkraantje koffie getapt worden.

Een koffiwkwtel heeft een dubbele functie, namelijk het zetten en het warmhouden van koffie. Een aluminiumfilter is bijgeleverd, een normale koffiefilter is niet nodig. Grof gemalen koffie gebruiken. Wil je grotere hoeveelheden koffie warm kunnen houden, dan is het handig om ook een drankcontainer en/of een thermoskan bij te huren. Thermoskan en koffie zijn niet standaard meegeleverd, vraag naar de mogelijkheden.

Let op: de percolators zijn niet geschikt voor chocolademelk!

Trefwoorden: Koffiezetapparaat Koffiepercolator Drankenwarmer  Theeketel Bravilor Koffie apparatuur

Type Percolator 10 liter

€ 22,50 incl. BTW